Vilka tjejer gillar inte män? Många tjejer försöker sitt bästa för att locka uppmärksamhet och vinna mäns tillgivenhet för att hitta den där och bygga ett varaktigt romantiskt förhållande med honom.

Ändå händer det ofta att oavsett hur hårt en kvinna försöker, undviker män fortfarande att starta ett seriöst förhållande med henne.

I ett sådant fall bör du titta närmare på dig själv och din egen karaktär och ta reda på om det av en slump finns sådana brister som är helt outhärdliga för det starkare könet. Det är för detta ändamål som de mest typiska kvinnliga egenskaperna som män inte gillar och en lista över tjejer som män försöker undvika samlas här.

För det första inkluderar kategorin "oönskade" också (man kan säga för mycket) självsäkra tjejer som anser sig vara nästan universumets centrum, ja, liksom de som mycket tydligt strävar efter äktenskap, även om tjejerna mumlas helt att inte ha några egna åsikter är inte heller för män. Dessutom kommer en man inte att tycka om det om flickan är för smart – allt borde vara måttligt.

För det andra är det osannolikt att en man kommer att inleda ett förhållande (i betydelsen av en allvarlig) med en tjej som är för tillgänglig eller helt enkelt vulgära representanter för det rättvisare könet.

Dessutom har alltför sällskapliga tjejer levitra online sverige också hamnat i den grupp kvinnor som undviks av män – kanske män är helt enkelt rädda för att en sådan person inte kommer att ha tid för honom, och även ensamstående mammor, särskilt om de snabbt försöker införa en ny bekantskap för att ta hand om sitt barn..